wat me drijft

In mijn werk staat de mens, samenwerking en creativiteit centraal.

mens

Ieder mens levert een unieke bijdrage. De kunst is om deze unieke bijdrage zichtbaar te maken en mensen uit te nodigen om deze ook in te zetten. Daarvoor moet iemand zich veilig voelen. En weten wat zijn unieke bijdrage is aan het grotere geheel. Dan kan hij of zij ook verantwoordelijkheid nemen.

samen

Liefde voor de ander heb ik meegekregen van mijn ouders. Lief zijn voor mezelf heb ik moeten leren. Mijn overtuiging is dat, wanneer je handelt vanuit liefde, openheid en gelijkwaardigheid, je kunt groeien. En altijd in contact kunt blijven met anderen.

creativiteit

Ik zet mijn creativiteit in om mensen in organisaties te laten groeien naar eigen kracht en eigenaarschap. Met verbeeldingskracht, creatieve werkvormen en verhalen vertellen vinden medewerkers het veel leuker om naar de gestelde doelen toe te werken.